Schilderwerk

 

Buitenschilderwerk

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Wij denken daarom graag mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing.

Wij adviseren uw buitenschilderwerk om de vijf jaar te laten uitvoeren. Door alles netjes en op tijd bij te houden voorkomt u dat er houtrot ontstaat en de kosten alleen maar hoger zullen worden. Buitenschilderwerk is niet alleen voor het oog maar ook echt noodzakelijk voor het onderhouden van uw pand. Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele onderhouds contracten of een meerjarenplan.

 

Het moment van schilderen is van belang. Wacht niet te lang met het laten controleren en behandelen van uw schilderwerk. Als u kleine scheurtjes, kleine blaasjes of het prille begin van verfbladders signaleert, is het hoog tijd om ons eens te vragen om uw huis te laten inspecteren.

 

Bovendien kunnen wij beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoordelijk is om nog een jaar of langer het onderhoud uit te stellen.

 

Het inspecteren en beoordelen van schilderwerk vereist vakkennis en ervaring.

 

                      Binnenschilderwerk

Wordt het tijd voor een nieuwe frisse look van uw binnenschilderwerk? Dit kan de gehele uitstraling van uw interieur bepalen. Vergeelde plafonds geven kamers een vergane uitstraling. Afbladderende verf van deuren en muren helpen natuurlijk niet mee voor de sfeer in een ruimte. Het schilderen van slechts een trap kan een gang al volledig veranderen! Wanneer u het nodig vindt om uw binnenschilderwerk aan te pakken, laten we volledig aan u.

Het binnenschilderwerk gebeurt bij ons met grote zorg wat inhoud dat er wordt gekeken naar de technische kant van het schilderwerk,

De schildertechnische kant van het schilderwerk.
Hierbij wordt gekeken naar onder andere:

• Welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
• Zijn de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie
• Zijn er geen openstaande verbindingen

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris.

Ook voor u binnenschilderwerk bent u hier aan het goede adres.